• Demo

Südi Iringó - Dudás Tibor és a Show Girls
Extra Latin Show műsora

Südi Iringó-Dudás Tibor és 4 csinos, dögös csaj, aki elvarázsolja a közönséget 20 percre a latin táncok világába. A szenvedélyes és érzéki rumba, a lendületes és energikus paso doble, valamint a táncra ösztönző, ritmikus cha-cha-cha fergeteges hangualtot teremt a rendezvényen. A latin táncok lüktető ritmusa mindenkit magával ragad. A jól megválasztott slágerzenék, a tánchoz illő káprázatos ruhák csak fokozzák a hangulatot és táncra csábítják a vendégeket.
A show után 15 perc hangulatteremtő tánctanításra invitáljuk a közönségnek, hogy az est hátralévő része még oldottabb legyen!
 További információ és TáncShow rendelés:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06 20 387 9494

Íme egy rövid kedvcsináló a műsorról!!!

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk

Aktuális
Új Tanfolyamok

A TáncStúdió életéből minden aktuálisan induló tanfolyamot, illetve minden olyan tanfolyamot megtalálsz itt, ahova idő közben is be tudsz csatlakozni!
ÚJ kezdő felnőtt- és gyerek tanfolyamok! 

Tovább

Esküvői TáncOktatás
Magánórák

Az Iringó TáncStúdió felkészít az első táncra!
Gyertyafény keringő - Latin táncok - Mix-ek - Egyedi elképzelések
Nyűgözd le rokonaidat, barátaidat egy egyedi esküvői tánccal!

Bővebben

Südi Iringó Tánc Show

Kiváló táncosokkal, káprázatos ruhákkal egy igazán magával ragadó show részese lehet!
A latin ritmusok - samba, salsa, cha-cha-cha, jive és a paso doble - gondoskodnak rendezvényén a garantáltan jó hangulatról.
Műsorainkat önkormányzati, városi és egyéb rendezvényekre, partnertalálkozókra, céges összejövetelekre, hotelek és éttermek vacsoraestjeire ajánljuk. Megrendelés és ajánlatkérés emailben, a info@iringo.hu email címen vagy a 06-20-387-9494 -es telefonszámon lehet!

Bővebben