Latin Formáció gyerekeknek

Részletekért: KLIKK IDE!

 Latin táncok a kezdőtől a versenyzői szintig!

Mivel a lányok a tánc terén eredendően bátrabbak, mint a fiúk, és szívesebben jelentkeznek táncórákra, ezért ezt a tánccsoportot kizárólag lányoknak hoztuk létre, hogy azoknak, akik elegendő kíváncsiságot és tehetséget éreznek magukban, betekintést nyerhessenek a latin táncok világába. Latin-amerikai tánclépésekből látványos koreográfiákat tanulnak meg, melyeket különféle rendezvényeken adnak elő, és természetesen fellépésekre járnak, versenyeken vesznek részt. Igényes táncoktatás, gyors, pörgős lépések, fergeteges ritmusok jellemzik az órákat.
A táncon túl a lányok megtanulnak nőként viselkedni, tartást és önbizalmat szereznek, amely hasznukra válik későbbi életükben is. Nem beszélve arról, hogy a csinos ruhák, és magas sarkú cipők viselése formálja az egyéniségüket, valamint a tánc által felszabadulttá, sugárzóan nőiessé válnak.

Óráink szeptembertől Százhalombattán, Budapesten, Martonvásáron és Szlovákiában-Bátorkeszin!

 Jelentkezés tanfolyaminkra!
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06-20/387-9494

 Latin Formációs Verseny Csoportjaink!

Ahhoz, hogy a fellépéseken kitűnő formában táncolhassanak és a versenyeken kiemelkedő eredményeket érhessenek el, folyamatosan fejleszteni kell mozgáskultúrájukat. Ebből adódóan más táncórákon is részt kell venniük, ahol különféle egyéb elemeket sajátíthatnak el a Latin, Jazz balett és Modern táncok mozdulataiból, lépéseiből, javítva ezzel tartásukat, előadásmódjukat. Egy táncosnak nagyon fontos a kiállása és magabiztossága, a testének kellő feszessége és rugalmassága. Ahhoz, hogy ezeket karbantartani, csiszolni tudjuk, igen is szükség van ezekre a többlet elfoglaltságokra. Hiszen egy nehéz, pörgős koreográfiát elsajátítani – és egy verseny mezőnyéből ezáltal kiemelkedni –, csak megfelelő kitartással és kondícióval érhető el. 
Ahogy a nagyok is mondják:
A siker elérésének legfontosabb feltételei: az elkötelezettség, a kiválóságra törekvés, valamint a rendületlen kitartás!
Ennek eredményeként verseny csoportjaink számos Magyar Bajnoki és Európa Bajnoki címmel büszkélkedhetnek!! Hajrá lányok!
Ha már van valamilyen táncos múltad, érzed magadban a kitartást és kipróbálnál valami újat, akkor itt a helyed....

 Jelentkezés és további információ Verseny Csoportjainkról:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06-20/387-9494

Latin Formáció videók

TáncTáborok
Iringóval

Gyertek és táborozzatok velünk! 2019 nyarán is szervezünk gyermek TáncTáborokat! A már megszokott jó hangulatban, magas színvonalon és sok-sok tánccal várunk idei táborainkban!

 

Tovább

Csapatépítő
Tréning!

Az Iringó TáncStúdió szervezésében különleges csapatépítő programot ajánlunk
cégeknek dolgozói, partnerei számára!
A táncos program segítségével garantáljuk, hogy dolgozói, partnerei elégedetten, élményekkel tele gondolnak évek múlva is rendezvényére!
Íme egy kis ízelítő...

Tovább

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk

Aktuális
Új Tanfolyamok

A TáncStúdió életéből minden aktuálisan induló tanfolyamot, illetve minden olyan tanfolyamot megtalálsz itt, ahova idő közben is be tudsz csatlakozni!
ÚJ kezdő felnőtt- és gyerek tanfolyamok! 

Tovább

Esküvői TáncOktatás
Magánórák

Az Iringó TáncStúdió felkészít az első táncra!
Gyertyafény keringő - Latin táncok - Mix-ek - Egyedi elképzelések
Nyűgözd le rokonaidat, barátaidat egy egyedi esküvői tánccal!

Bővebben

Südi Iringó Tánc Show

Kiváló táncosokkal, káprázatos ruhákkal egy igazán magával ragadó show részese lehet!
A latin ritmusok - samba, salsa, cha-cha-cha, jive és a paso doble - gondoskodnak rendezvényén a garantáltan jó hangulatról.
Műsorainkat önkormányzati, városi és egyéb rendezvényekre, partnertalálkozókra, céges összejövetelekre, hotelek és éttermek vacsoraestjeire ajánljuk. Megrendelés és ajánlatkérés emailben, a info@iringo.hu email címen vagy a 06-20-387-9494 -es telefonszámon lehet!

Bővebben