Törpi Dance gyerekeknek

Vidám apróságok tánca!

Szülőként szeretnénk a gyermekeinknek a legtöbbet adni. Nézze meg ezt az építő lehetőséget!
Ezeken a foglalkozásokon a gyermekek játékos formában ismerkedhetnek meg a tánc alapjaival. Az órákon előkészítés történik, táncalapok, játékos koreográfiatanulás 4 éves kortól 6 éves korig. A vidám órák eredményeként az apróságok tartása, ritmusérzéke, önbizalma is fejlődik. Az óvodából, alsó tagozatból kikerülve bármilyen tánccal is folytassák kis tanítványaink, ezek a már megszerzett alapok elengedhetetlenek lesznek további fejlődésükhöz. Az óvodás időszakot követően tanítványaink a nekik tetsző táncstílusokban folytathatják a "továbbtanulást".

Óráink szeptembertől:

Százhalombatta Rendezvényközpont: hétfő és csütörtök 16:00-17:00

MOM Sport, Budapest: hétfő 16:00-17:00

 

 Jelentkezés kezdő tanfolyaminkra!
További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06-20/387-9494

Törpi Dance videók

TáncTáborok
Iringóval

Gyertek és táborozzatok velünk! 2019 nyarán is szervezünk gyermek TáncTáborokat! A már megszokott jó hangulatban, magas színvonalon és sok-sok tánccal várunk idei táborainkban!

 

Tovább

Csapatépítő
Tréning!

Az Iringó TáncStúdió szervezésében különleges csapatépítő programot ajánlunk
cégeknek dolgozói, partnerei számára!
A táncos program segítségével garantáljuk, hogy dolgozói, partnerei elégedetten, élményekkel tele gondolnak évek múlva is rendezvényére!
Íme egy kis ízelítő...

Tovább

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk

Aktuális
Új Tanfolyamok

A TáncStúdió életéből minden aktuálisan induló tanfolyamot, illetve minden olyan tanfolyamot megtalálsz itt, ahova idő közben is be tudsz csatlakozni!
ÚJ kezdő felnőtt- és gyerek tanfolyamok! 

Tovább

Esküvői TáncOktatás
Magánórák

Az Iringó TáncStúdió felkészít az első táncra!
Gyertyafény keringő - Latin táncok - Mix-ek - Egyedi elképzelések
Nyűgözd le rokonaidat, barátaidat egy egyedi esküvői tánccal!

Bővebben

Südi Iringó Tánc Show

Kiváló táncosokkal, káprázatos ruhákkal egy igazán magával ragadó show részese lehet!
A latin ritmusok - samba, salsa, cha-cha-cha, jive és a paso doble - gondoskodnak rendezvényén a garantáltan jó hangulatról.
Műsorainkat önkormányzati, városi és egyéb rendezvényekre, partnertalálkozókra, céges összejövetelekre, hotelek és éttermek vacsoraestjeire ajánljuk. Megrendelés és ajánlatkérés emailben, a info@iringo.hu email címen vagy a 06-20-387-9494 -es telefonszámon lehet!

Bővebben