Az első tánc egy felejthetetlen pillanat az ifjú pár életében.

Miért ne nyújtanál maradandó élményt vendégeidnek?

Gyertyafény keringő - Latin táncok
Mix-ek - Egyedi elképzelések

Az Iringó TáncStúdió felkészít az "Első táncra"
Nyűgözd le rokonaidat, barátaidat egy egyedi Esküvői tánccal!

Egyre többen gondolják úgy, hogy egy tökéletesen megszervezett esküvőn nem maradhat el az ifjú pár lélegzetelállító első tánca!
Ebben nyújtunk mi segítséget!
A foglalkozásokat alap esetben 8 héten keresztül, heti két órában tartjuk, ahol keringőt és látványos latin táncokat, mix koreográfiákat tanítunk.

Várjuk azoknak a pároknak a jelentkezését akik maradandó élményt szeretnének nyújtani vendégeiknek és ennek érdekében heti rendszerességgel sajátítanák el a kiválasztott táncokat, koreográfiákat!

Természetesen a Te időbeosztásodhoz is tudunk igazodni. Ebben az esetben a Magánórákat mindíg egyedi időbeosztás szerint tartjuk!
A Magánórákról kérlek Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. érdeklődj!

 Jelentkezés és további információ:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy 06-20/387-9494

TáncTáborok
Iringóval

Gyertek és táborozzatok velünk! 2019 nyarán is szervezünk gyermek TáncTáborokat! A már megszokott jó hangulatban, magas színvonalon és sok-sok tánccal várunk idei táborainkban!

 

Tovább

Csapatépítő
Tréning!

Az Iringó TáncStúdió szervezésében különleges csapatépítő programot ajánlunk
cégeknek dolgozói, partnerei számára!
A táncos program segítségével garantáljuk, hogy dolgozói, partnerei elégedetten, élményekkel tele gondolnak évek múlva is rendezvényére!
Íme egy kis ízelítő...

Tovább

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk

Aktuális
Új Tanfolyamok

A TáncStúdió életéből minden aktuálisan induló tanfolyamot, illetve minden olyan tanfolyamot megtalálsz itt, ahova idő közben is be tudsz csatlakozni!
ÚJ kezdő felnőtt- és gyerek tanfolyamok! 

Tovább

Esküvői TáncOktatás
Magánórák

Az Iringó TáncStúdió felkészít az első táncra!
Gyertyafény keringő - Latin táncok - Mix-ek - Egyedi elképzelések
Nyűgözd le rokonaidat, barátaidat egy egyedi esküvői tánccal!

Bővebben

Südi Iringó Tánc Show

Kiváló táncosokkal, káprázatos ruhákkal egy igazán magával ragadó show részese lehet!
A latin ritmusok - samba, salsa, cha-cha-cha, jive és a paso doble - gondoskodnak rendezvényén a garantáltan jó hangulatról.
Műsorainkat önkormányzati, városi és egyéb rendezvényekre, partnertalálkozókra, céges összejövetelekre, hotelek és éttermek vacsoraestjeire ajánljuk. Megrendelés és ajánlatkérés emailben, a info@iringo.hu email címen vagy a 06-20-387-9494 -es telefonszámon lehet!

Bővebben